След като свържете лаптопа и настроите Wi-Fi, други устройства спряха да се свързват

Pin
Send
Share
Send

Здравейте! Наскоро преинсталирах лаптопа, след това исках да включа интернет и инсталирах Wi-Fi на лаптопа. Тоест, когато инсталирах мрежата, написах там 8-цифрено число, което разгледах на стикера на рутера. Интернет започна да работи точно там на лаптопа, но на Android Wi-Fi се изключи. На лаптоп името на Wi-Fi преди беше TP-LINK_48458, а сега ADMIN-PC_Network. И дори да въведа паролата, която намерих в настройките, Wi-Fi не се свързва на сто части. И между другото, преди Wi-Fi да не работи, имах отворен достъп.

Отговор

Здравейте! Разбрах проблема ти. Всъщност, когато свързвате компютъра си с неконфигуриран рутер, той предлага да конфигурирате Wi-Fi мрежа. Задайте име и парола на мрежата. Което сте направили. Самият Windows зададе името на мрежата на "ADMIN-PC_Network". Дори не сте го въвели.

И други устройства, включително тези на Android, са прекъснали връзката с мрежата поради причината, че настройките на Wi-Fi са променени.

Трябва да отворите настройките на рутера през браузър и да настроите Wi-Fi мрежа. Променете името и паролата на мрежата. Ако искате, просто изключете паролата, направете Wi-Fi мрежата отворена. Но не препоръчвам да правите това. И след това свържете устройствата си към новата мрежа с нова парола.

Инструкции:

  • Влезте в настройките на TP-Link - https://help-wifi.com/tp-link/kak-zajti-v-nastrojki-routera-tp-link/
  • Настройване на Wi-Fi мрежа (сменете името на мрежата) - https://help-wifi.com/nastrojka-wi-fi-setej/nastrojka-besprovodnoj-wi-fi-seti-na-routere-tp-link/
  • Задаване на парола за Wi-Fi - https://help-wifi.com/tp-link/kak-ustanovit-ili-smenit-parol-wi-fi-seti-na-routere-tp-link/

Мисля, че ще успееш.

12.03.17

0

Запитан от Мурат

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Настройки Wi-Fi в смартфоне Samsung (Може 2024).

essaisrff-com