Как мога да променя паролата си за Wi-Fi, ако съм я забравил?

Pin
Send
Share
Send

Забравих паролата за свързване на други лаптопи, телефони в домашната мрежа. Как да го сменя, как да го защитя отново с парола ???

Отговор

Дори не сте написали какъв рутер имате, какви устройства са свързани. Затова няма да ви посъветвам нищо конкретно.

Не е необходимо да променяте паролата си. Можете да опитате да го запомните. Преглеждайте на компютър или в настройките на рутера.

Ако сте забравили паролата за вашата Wi-Fi мрежа, можете да я видите на вашия компютър. Ако имате компютър, който в момента е свързан с вашата Wi-Fi мрежа или е свързан преди. Ето подробна инструкция: https://help-wifi.com/reshenie-problem-i-oshibok/kak-uznat-svoj-parol-ot-wi-fi-ili-chto-delat-esli-zabyli-parol/. Ако имате Windows 10, вижте тази статия. Там показах подробно как да видите паролата от вашия Wi-Fi в настройките на рутера.

Няма начин да видите вашата парола за Wi-Fi на вашия компютър, можете да отидете в настройките на вашия рутер и там можете да видите паролата или да я промените. Как да го направя, показах на примера на TP-Link рутер в тази статия: https://help-wifi.com/tp-link/kak-uznat-parol-na-routere-tp-link-uznaem-parol-ot- wi-fi-i-nastroek /

23.12.16

0

Попитана от светлана

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Как да видим паролата на wifi връзка (Може 2024).

essaisrff-com